PEMERIKSAAN PERCUMA

Kunjungi kedai kami untuk pemeriksaan Percuma. Tentukan samada anda mempunyai permasalahan resdung, terima maklumat lanjut mengenai resdung, dan perlbagai lagi. Hanya di Kedai AJS Herbs.

TERAPI TERBAIK

Kaedah terapi kami terdiri daripada gabungan penggunaan herba dan teknik urutan resdung. Kaedah ini mengeluarkan bendalir terperangkap di dalam rongga resdung.

PENJAGAAN - AJS HERBAL SOAP

Ajs Herbal Soap dapat membantu kulit muka yang mengalami masalah kegatalan, berjerawat, ruam dan kusam. Penggunaan yang berterusan menjadikan kulit muka lebih licin dan anjal.

Penjagaan - Relief Aromatherapy Oil

Relief aromatherapy oil dapat membantu melegakan pernafasan, meredakan bersin dan juga batuk. Boleh digunakan bila-bila masa jika perlu.

cropped-logo512.png

Ahmad Janey & Nur Atiqah

TENTANG AJS HERBS

Assalamualaikum dan salam sejahtera. AJS Herbs adalah satu syarikat yang ditubuhkan oleh Tuan Ahmad Janey bin Jusoh dan pasangannya Puan Nuratiqah bt Yahaya.Kepakaran kami adalah dalam membantu mereka yang mempunyai masalah resdung untuk kembali sihat dan ceria sepanjang hari. Kami  berkepakaran dalam terapi resdung dengan cara tradisional menggunakan herba yang terpilih dan berkualiti. Dengan Herba tersebut, kami dapat mengeluarkan lendir yang tersumbat dalam rongga sinus. Hasil penilaian kami dalam membantu masalah resdung lebih daripada 10 tahun, kami telah memformulasikan beberapa produk untuk mencegah resdung daripada berulang. Setakat ini puluhan ribu orang telah berjumpa dengan kami dan mereka telah berpuas hati dengan hasil nya.Terima kasih kerana membaca etika ini dan kami yakin anda ingin menjadi sihat dan ceria selalu. Hubungi kami untuk mendapatkan maklumat yang lebih lanjut.

ANDA ADA MASALAH RESDUNG?

TANDA-TANDA MASALAH RESDUNG

TESTIMONIAL PELANGGAN

APA KATA MEREKA TENTANG AJS HERBS​

RANGKAIAN PRODUK AJS HERBS

DAPATKAN PRODUK KAMI SECARA ONLINE​
Call Now Button
×
×

Cart